Your Cart

Betrouwbaarheid

Welkom op Voedingskledingfashion.nl! Hier vind je het meest uitgebreide aanbod in voedingskleding van de populairste merken en webwinkels in heel Nederland. Wij verzorgen een simpel overzicht van alle voedingskleding die online verkrijgbaar zijn vanuit honderden webshops. Dagelijks werken wij hard aan het aanvullen en updaten van het assortiment. Dit alles zodat jij makkelijk voedingskleding van jouw favoriete merk in, de gewenste maat, kleur en het juiste model kunt vinden.

Gebruik ons snelle filtersysteem om je nieuwe lievelingsvoedingskleding te vinden en wij laten je vervolgens zien bij welke webshops je deze kunt kopen. Je kunt gemakkelijk vergelijken waar je de beste deal krijgt. Wanneer je een keuze uit de verschillende webshops hebt gemaakt linken wij je door zodat je daar terecht komt. Hiermee bespaar je tijd en moeite door zelf via zoekmachines zoals Google op allerlei webshops schoenen te vergelijken.

Belangrijke informatie

Voedingskledingfashion.nl is een zoekmachine en vergelijkingswebsite. Graag geven we je wat extra informatie mee over ons om misverstanden te voorkomen.

Voedingskledingfashion.nl is geen webshop en heeft daarom geen van de artikelen zelf op voorraad. Wij zijn een zoekmachine en vergelijkingswebsite voor voedingskleding. Je koopt je artikelen bij de betreffende webshop waar je naar wordt doorverwezen en dus niet rechtstreeks bij Voedingskledingfashion.nl. Dit houdt in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de verzending van jouw artikelen. Daarbij is het niet mogelijk om producten te retourneren naar Voedingskledingfashion.nl. Jouw bestel- en betaalgegevens zijn niet bij ons bekend: je betaalt namelijk rechtstreeks bij de aangesloten webshop. Hierdoor zijn wij niet in bezit van deze data.

De prijzen, maten en beschikbaarheid van de aangesloten webshops worden dagelijks door ons geüpdatet. Hier doen wij ons uiterste best voor. Desondanks komt het soms toch voor dat deze onjuistheden bevatten. Je zult in dit geval merken dat er sprake is van een prijsverschil tussen de verkoopprijs die wij aangeven en degene die je in de webshop aantreft.

Voedingskledingfashion.nl is betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Wij selecteren daarom aan de hand van belangrijke criteria vooraf de webshops waarmee wij een samenwerking aangaan. De aangesloten webshops moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Er is sprake van secure beveiliging in de omgang van klantgegevens. De webshop beschikt over een SSL certificaat en een beveiligde betaalomgeving
  • De webshops hebben over langere tijd aangetoond betrouwbaar te zijn
  • De klantenservice heeft een goede bereikbaarheid. Daarbij is er een retourbeleid van minimaal 14 dagen volgens de Nederlandse wet Koop op afstand
  • In veel gevallen zijn de webshops aangesloten bij een keurmerk. Dit mag zijn het Thuiswinkel waarborg keurmerk, Webshop keurmerk of een vergelijkbaar keurmerk
  • De webshop beschikt over goede algemene voorwaarden en een privacybeleid dat voldoet aan de eisen van de KVK

En we zijn onafhankelijk

Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan het internet. Dit willen wij bereiken door onze bezoekers zo goed en eerlijk mogelijk te helpen met het zoeken en vinden van voedingskleding. Dit kunnen wij doen omdat wij onafhankelijk zijn. De sortering van de artikelen in de resultaten van jouw zoekopdracht vindt onder andere plaats op basis van relevantie. Ook het aantal beschikbare leveranciers per artikel speelt een rol. De volgorde waarin wij deze weergeven is bepaald op basis van de laagste prijs en welke websites wij als beste beoordelen. Hier kunnen de aangesloten webshops geen invloed op uitoefenen.

Disclaimer

De informatie over voedingskleding op onze website, zoals de omschrijving en prijs, worden aangeleverd door de aangesloten webshops. Uiteraard proberen wij altijd om deze informatie correct te weergeven, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele fouten.

De vermelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Informatie over de betaalmethoden, het bestelproces, de verzending en het herroepingsrecht is aanwezig bij de webshop verantwoordelijk voor de verkoop van het product. Wij proberen zoveel mogelijk van deze gegevens weer te geven op het productoverzicht van de desbetreffende voedingskledingstuk.

Privacy is belangrijk

Wij hechten veel belang aan de privacy van onze bezoekers. In ons privacybeleid kun je de maatregelen lezen die wij treffen om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen behorend tot de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Reviews over Voedingskledingfashion.nl

Heb jij een positieve ervaring met Voedingskledingfashion.nl die je graag met ons en anderen wilt delen? Of heb jij goedbedoelde kritische feedback waarmee wij de website kunnen verbeteren? We horen graag van je! Laat jouw review achter op Ervaringensite.nl. Ieders ervaringen en meningen zijn voor ons van waarde. Alle feedback wordt gebruikt om de site en gebruikerservaring hiervan te optimaliseren.

Samenwerken

Beschik jij over een webshop en heb je interesse in een samenwerking met Voedingskledingfashion.nl? Dit is op verschillende manieren mogelijk! Laat je producten gevonden worden door een breder publiek door je aan te sluiten bij Voedingskledinfashion.nl. Ook kunnen we samen in overleg gaan over het laten plaatsen van een blog op ons gastblog, links ruilen en het adverteren van jouw producten.